lørdag den 2. juli 2011

Møn

Kære sejlere/Trollingfisker

Vi har brug for jeres hjælp!

I sejlsæsonen 2010, men også allerede for 2011, har vi modtaget rigtig mange henvendelser fra danske og udenlandske gæstesejlere, som klager over dårlig service (manglende toiletter etc.), uforskammet opførsel fra en havnefoged, der kun taler tysk, og en generel dårlig oplevelse som gæstesejler i Klintholm Marina.

Det er derfor vigtigt at understrege, at Klintholm Marina er privatejet af et tysk konsortium, og at Vordingborg Kommune intet har med driften af denne at gøre.

Vi er dog opmærksom på dette problem, og vi opfordrer derfor alle gæstesejlere til at benytte den kommunale erhvervs/fiskerihavn, hvor der både er gode toiletforhold og god service fra den kommunale havnefoged Michael Larsen (24422182). Og hvor gæstesejlere er HJERTELIG velkommen!

Vi har dog brug for jeres hjælp til at sprede det gode budskab om, at Klintholm Havn stadig er et besøg værd - med gode faciliteter, spisesteder, indkøbsmuligheder og et ideelt sted som udgangspunkt for at udforske resten af ferielandet på Møn.

Vi glæder os til at byde jer hjertelig velkommen til Klintholm Havn - og til Møn og ønsker, at I får nogle gode oplevelser med hjem.

Hjælp os med at sprede det gode budskab!


God vind!


Jan Kanne
Vordingborg Udviklingsselskab A/S

--

Vordingborg Udviklingsselskab A/S
Turisme ? Erhverv ? Udvikling
Storegade 2
DK-4780 Stege
www.vuet.dk Tlf: +45 6154 7534jk@vus.as ? jankanne@cfbelt.euSkype: jan.kanne

Vordingborg Udviklingselskab A/S driver turistbureauer i Vordingborg kommune, erhvervsservice, samt en lang række udviklingsprojekter indenfor områderne: Det Maritime, De Lokale Produkter og Natur & Kultur. Selskabet har et tæt samarbejde med Feriepartner Møn indenfor turisme og turismeudvikling.

Ingen kommentarer:

Send en kommentar